Recension Nyladdat 2007


Kanalen 2007Läs recensionen i lokaltidningen Kanalen här

TeaterStockholm.se:

Till årets uppsättning av Åkersbergarevyn, den 27e, har många förändringar gjorts; nya producenter, ny regissör, ny koregraf, ny scenograf och många nya i ensemblen. Ändå är allt som vanligt, och då menar jag positivt. Åkersbergarevyn bjuder på en fruktansvärt bra show i år igen.

När många av de andra revyerna drabbas av förgubbning känns Åkersbergarevyn väldigt fräsch. Mycket tack vare ungdomrevyn Obscen, där 3 av killarna i ensemblen kommer direkt från. Det märks dock lite att de saknar den rutin som revyns fyra primadonnor har. Nye regissören Johan Schildt har tillsammans med nye koregrafen förvaltat revyn väl med de många proffsiga shownumren som kännetecknar Åkersbergarevyn. Vi får se bla Anna Sjödin leva loppan på krogen, den blå alliansen i smurfsången (en blivande revyklassiker?) och en härlig restaurangkoreagrafi till Rich man´s fug ur musikalen Sweet Charity. Sketcherna håller inte riktigt samma höga nivå, några faller platt i avsaknad av poäng. Vart tog slutklämmen på ”sallad” vägen? Nettan Fahlcranz (stuntutbildad) får i alla fall göra ett roligt snubbelnummer på väg till sin blinddate.

Åkersbergarevyn har höga mål och satsar på en helhet, och dom når nästan upp dit. Något för andra revyer att studera, fast kanske Åkersberga är i en högre division

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.